VIRÁNYINÉ REICHENBACH MÓNIKA – Polgármester és képviselőjelölt

19 évesen férjemmel életünk legőszintébb döntése volt Pázmándon otthont teremteni. 2006-ban Önök bíztak bennem. Így lettem képviselő, majd polgármester, de egynek minden nehéz, azonban tisztességes és bátor embereknek semmi sem lehetetlen!

Amit megígértünk: Új Sportcsarnok, Egészségház, Konyha és Étterem, Ravatalozó, Temető közvilágítás- és vízhálózat bővítés, Falubusz, Faluközpont koncertekkel civileink javára, az önkormányzat vagyonának gyarapítása, meg is valósítottuk. Ezeket meg kell őriznünk a közösségnek! Tudjuk, mit lehetne még jobban csinálni.

Az utakra, járdákra több energiát, forrást kell fordítanunk! Többszázmillió forint van számláinkon az Iskola, a Művelődési Ház felújítása, a Kerékpárutak megvalósítása, a Gyermekorvosi rendelő, a Tájház, a Faluközpont kialakítása buszmegállókkal és járdafelújítással, a Sportöltöző mindaz, amit nem hagyhatunk veszni! Választásukon múlik a belterületi utak, járdák, szőlőhegyi út felújítása, Bölcsődénk fejlesztése új tálalókonyhával és parkolókkal, a Sportközpont bővítése uszodával, az Idősek Otthona.

Szívből kérem, olyan embereket válasszanak, akik önzetlenül segítettek eddig is a hétköznapokban, akik megvédik az önkormányzat vagyonát, akik tisztességesek és szenvedélyesen szeretik Pázmándot!