TÓTH LÁSZLÓ – Képviselőjelölt

Pázmándon születtem 1954-ben. Szakmai felsőfokú tanulmányaim után hivatásos tűzoltóként végig jártam a ranglétrát. Ipari vállalatoknál látok el tűzmegelőzési feladatokat.

25 éve az Önök bizalmából képviselő voltam, mely mellett a helyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöki feladatait is közel 11 éven keresztül szolgáltam. Hálával tartozom mindenkinek, aki ebben az időszakban az egyesületért és falunkért áldozatos, kitartó munkát végzett. Sportcsarnokot építettünk, megújult az Egészségház, új konyha és étterem gazdagítja a települést. Felújításra került a ravatalozó épülete, közvilágítás épült ki a temetőben és az ottani vízhálózat is bővült. Megújuló energiával működtetjük intézményeinket.

Majd 100 millió forintot költöttünk az elmúlt években az utakra. A munkát folytatni kell! A diákok, az első lakáshoz jutó fiatal házasok támogatását megemeltük, az újszülöttek támogatását bevezettük. A kulturális, közösségi élethez felújítjuk a Művelődési Házat, az összefogás már mindannyiunk feladata lesz! Hosszabb távra szóló, átgondolt településfejlesztési koncepciónk van. Ezt a megfontolt gazdaságpolitikát tapasztalhatták az elmúlt években. Ezért dolgoztam a Gazdasági Bizottság elnökeként. Hálás vagyok támogatásukért, hogy számítanak rám, munkámra, tapasztalataimra és tanácsaimra.