SÁRKÁNY ZOLTÁN – Képviselőjelölt

2002 óta élek Pázmándon. Feleségemmel két gyermekünket neveljük. Tíz év elteltével úgy éreztem szeretnék többet tenni a közösségért.

2013. februárjában az időközi választáson indultam, hogy tehessek a faluért, egyben a lezárt Vadászházi útért! 2019 májusában alpolgármesterként állhattam ott mikor a Bíróság döntött a Vadászházi út újra a pázmándi embereké lesz! Kemény munka volt! Pályázunk, próbálunk minél több támogatást nyerni, hogy a tervezett fejlesztéseink megvalósulhassanak.

A vezetők tudása nélkül elveszett ma egy település! Egész csapat dolgozik, hogy sikeres falu legyen Pázmánd. Ezt, és a hihetetlen nagy eredményeket csak az nem látja, aki nem akarja. Sehol az országban nem épült kistelepülésen ekkora Sportközpont csak Pázmándon! Több céget vezetek. Tudom, hogyan kell gazdaságilag és közösségileg összetartani egy szervezetet. Fontos számomra a hatékony gazdálkodás. Minden beruházás, az iskolafelújítástól a sportcsarnokon át az útépítésekig, mind pályázatból és saját erőből valósul meg, nincs hitelfelvétel! A Szőlőhegyi út felújítása most következik. Bölcsődénk hamarosan 300 m2-el lesz bővítve, új tálalókonyha és parkoló épül. Jó úton járunk, melyhez továbbra is kell a lakosság támogatása. Csak úgy haladhatunk előre, ha összefogunk – akkor lesz eredmény.