KISS TIBOR – Képviselőjelölt

12 éves korom óta családi gazdálkodóként önállóan dolgozom szülőfalumban. Tisztességes, kétkezi munkámmal a célok megvalósításban vettem részt. A helyi agrárgazdasági bizottság tagjaként, a Gazdakör vezetőjeként termőföldjeink védelme a célom.

Már több mint tíz éve segítem, hogy Pázmándon tiszta és rendezett környezet legyen. Az M7 autópálya melletti óriási szeméttelep felszámolását képviselőként sikerre vittem. Mezőgazdasági útjainkat rendszeresen tartom karban.

Határmenti út kialakítását vállaltam, és sikerre vittem a lakóövezet nyugalmának érdekében. Tanácsaimmal az önkormányzati vagyonát gazdagítottuk! Ezt meg kell védeni! Képviselői munkámban arra törekedtem, hogy minél jobban megoldjam a felmerülő gondokat, még ha az rengeteg idővel és energiával is jár. Sokszor a múltban hiányosságokat és rossz kivitelezéseket tapasztaltam, amin képviselőként tudtam változtatni. Jobb, minőségibb és hosszú távra való megoldások elérése, a szükséges forrásokat megteremtése a célom útjainknál is. Fontos számomra hogy a rendezési terv a lakosság valós igényeit foglalja magában, két éve ez kiemelt feladatom. Továbbra is kiemelten fontos az illegális szemétlerakás elleni hatékony küzdelem, a megelőzés. Tenni kell, hiszen ezt nem magunkért, hanem mindenkiért teszem, illetve tesszük.