FÜZESI CSABA – Képviselőjelölt

1968.06.12 születtem Székesfehérváron. Pázmándon 1992-től élek feleségemmel, Andival és gyermekeimmel Rajmival és Mártonnal. 25 éve vezető beosztásban dolgozom egy külföldi szállítási és logisztikai cégnél.

Már több min tíz éve vagyok a helyi önkéntes tűzoltó egyesület tagja. Nagyon megszerettem ezeket az embereket. Önzetlenül, szabadidejüket feláldozva segítenek minden bajbajutott embertársukon. Örülök, hogy e közösség tagja lehetek, és befogadtak. Képviselőként célom, hogy Pázmánd szebb és élhetőbb legyen számunkra és a jövő nemzedéknek.  Nagyon sok olyan dolog el lett hanyagolva az idők során, ami nélkülözhetetlen a mai gyors és megváltozott világunkban. Járdáink katasztrofális állapotban vannak. A falu vízelvezető árkainak tisztítása, az utak, járdák javítása nem rövid távú feladat. Az elmúlt 15-20 évet nem lehet 2-3 év alatt behozni. Ehhez jelentős anyagi támogatás kell. A szőlőhegyi utakra is több figyelem kell, a vízelvezetőket ki kell építeni az ott élőkkel. A fiatalokkal, idősebekkel, a falu lakossággal szorosabb kapcsolatot szeretnék kiépíteni problémáik megoldására, terveik megismerése, és megvalósítására.

Hiszem, hogy együtt minden álom valóra válik, és megvalósítható, türelemmel, akarattal, hittel, és nem első sorban őszinte összefogással.